10e editie BC Smash Open - 7 april 2019

Op zondag 7 april 2019 vindt de 10e editie van het BC Smash Open plaats in sporthal De Bosdries in Berg en Terblijt.
We spelen zoals altijd wedstrijden in de herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel in de categorieën 6 en 8.
Tevens zal er weer een tombola zijn met een grote variëteit aan prijzen.
De inschrijvingen zijn geopend. Klik hier om je aan te melden op de toernooipagina op toernooi.nl.
Mocht aanmelden daar niet lukken, stuur dan gerust een e-mail naar toernooienbcsmash@hotmail.com, dan melden we je handmatig aan.

Locatie en informatie over het toernooi
Het BC Smash Open 2019 vindt wederom plaats bij Sporthal De Bosdries, Valkenburgerstraat 115, 6325BM Berg en Terblijt.
We spelen herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel in de categorieën 6 en 8.
Er wordt gespeeld met een poulesysteem, met waar nodig aansluitend een afvalschema. Elk koppel heeft dus per onderdeel minimaal twee wedstrijden.
Kosten voor deelname bedragen €7 per onderdeel per persoon bij betaling vooraf (€7,50 bij contante betaling op de dag zelf).
De eerste prijs bedraagt voor elk onderdeel €30 per koppel, de tweede prijs is €15 per koppel.

Naast de wedstrijden krijgt elke deelnemer een consumptie en een bescheiden lunch.
Ten slotte hebben we ook weer een tombola met een grote variëteit aan prijzen die je niet wilt mislopen

Vorige editie
Op 27 mei 2018 hebben we genoten van vele spannende wedstrijden en een ontspannen sfeer, ondanks een spectaculaire onweersbui.
De uitslagen vind je terug op toernooi.nl. Klik hier om naar de pagina te gaan van het BC Smash Open 2018.

Net als in 2017 was Uitvaartstudio in 2018 weer hoofdsponsor van het BC Smash Open. De dood en afscheid nemen brengen veel emoties met zich mee. Je kunt er nauwelijks aan toegeven, want er moet nog zo veel gebeuren. Dan is het fijn als iemand je helpt. Uitvaartstudio, gelegen in Berg en Terblijt, helpt je bij het regelen en organiseren van een persoonlijke uitvaart. Wil je meer weten over Uitvaartstudio, kijk dan op www.uitvaartstudio.com.

Het toernooi werd verder mogelijk gemaakt door:
- Notariskantoor Bas van de Ven, cliënten weten waarom! Kijk op www.notarisvandeven.nl.
- Rabobank Valkenburg aan de Geul: Dichtbij en betrokken, samen met onze klanten en leden. Dat is Rabobank Valkenburg aan de Geul. Lees meer over onze dienstverlening en lokale initiatieven op www.rabobankmaastricht.nl.
- Café-Friture An de Grwate Wèch: Het gezellige dorpscafé gelegen langs de Rijksweg te Vilt. Adres: Meesweg 2, Vilt.
- Sportshop Relax, de meest functionele sportzaak voor Maastricht en omgeving. Ga voor informatie over het assortiment naar www.relaxsport.nl.
- Van Rijen: Administratie, jaarrekening, fiscale aangiftes? Van Rijen doet het graag voor u! Kijk op onze website www.vanrijenaccountant.nl.
- De Nachtegaal: BUITEN - GEWOON - GOED! Voor Inlichtingen en reserveringen kunt u terecht op www.uitspanningdenachtegaal.nl.
- Massage Praktijk Manon Lemmens biedt u verschillende behandelingen voor lichaam en geest: o.a. ontspanningsmassage, hotstone massage, voetreflex massage. Kijk op www.maastrichtmassage.nl.
- Brasserie Hotel Brakke Berg & Lunchroom-Brasserie Van Alles Get: voor hotel accommodatie, koffie en thee met vlaai, Hollandse, Europese lunch of diner. Kijk op www.brakkeberg.nl en www.vanallesget.com.
- Café Victor - het gezellige café bij sporthal de Bosdries. Kom langs bij Café Victor op de Valkenburgerstraat 115 in Berg en Terblijt.